Els Amics de les Arts a Sabadell

Els Amics de les Arts, Chambao i els sabadellencs Nora Norman, Ovella Xao i The Beatboys, concerts de Festa Major

Un dels plats forts de la Festa Major serà el concert d’Els Amics de les Arts i de Chambao que es durà a terme dissabte a l’espai dels concerts a l’Eix Macià.

Divendres després del pregó d’inici de la Festa Major, es duran a terme un grapat de concerts que s’inicien amb la Coordinadora de Músics de Sabadell que organitza a la Plaça del Vallès (21:30 hores) els concerts de Blackgers, Idea Música, Sweet Magenta, Navajas de Ockham i Leiden.

A la plaça Sant Roc a les 22:30 hores, la nova veu de la música soul, Nora Norman, nascuda a Sabadell, oferirà un concert amb, entre altres, el tema Odd One que ha estat una de les 50 cançons més reproduïdes a Spotify.

El mateix divendres a partir de les 23:30 hores a l’Espai Concert de l’Eix Macià, es durà a terme una de les novetats de la Festa Major d’enguany, la Nit electrònica, que comptarà amb Les Sueques, que portaran a l’escenari el seu disc Cremeu les perles i el Dj The Zombie Kids.

L’Estruch acollirà els concerts d’Oest Trip a les 00:30 hores i dels The Beatboys, la banda sabadellenca que rendeix tribut al grup més influent de la història, The Beatles, a la 1:30 de la matinada.

Dissabte: Amics de les Arts i Chambao

Serà el torn pels caps de cartell d’aquesta Festa Major, l’Espai Concert acollirà a les 9 de la nit el concert de Els Amics de les Arts, on Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué presentaran el seu darrer treball, Un estrany poder. El popular grup actuarà el mateix dia, ja ben entrada la nit, a Figueres (Alt Empordà).

A les 23:30 hores i en el mateix escenari, Chambao, compartirà l’energia de les seves cançons amb el públic sabadellenc i mostrarà els nous ritmes del seu darrer disc Nuevo Ciclo. La música fresca dels sabadellencs Ovella Xao prendrà el relleu a l’escenari a la 1:30 hores. A l’escenari petit de l’Eix Macià, entre el concert d’Els Amics de les Arts i de Chambao, a les 22:30 hores s’hi celebrarà el concert de Wild Goats.

A l’Estruch hi haurà el concert de Demetrios, que ret homenatge al grup de Nova Orleans The Meters (00:30 hores). Seguirà el funk, el rap i el rock de la formació Santo Machango.

Diumenge

L’Espai Concert acollirà diumenge a partir de les 11 de la nit el concert de la banda de Donosti, Koban, el hip-hop festiu-combatiu de Lágrimas de Sangre i Mafalda.

Foto portada: Concert de Els Amics de les Arts a Sabadell. Autor: David B.