Agrupación Andaluza de San Sebastián de los Ballesteros

Els Ballesteros premien SMATSA per la seva tasca social

La Agrupación Andaluza de San Sebastián de los Ballesteros ha celebrat aquest dissabte, com és tradició, el seu sopar anual, que en aquesta edició ha comptat amb important presència institucional amb representació de tots els partits que formen l’Ajuntament.

En un acte on han assistit unes 200 persones s’han lliurat els preuats cordovans, que premia a persones i entitats destacades de la ciutat. En aquesta ocasió La Agrupación Andaluza de San Sebastián de los Ballesteros ha lliurat els guardons a l’empresa concessionària de la neteja de Sabadell, SMATSA, a la Cooperativa Olivarera y Cerealista de San Sebastián de los Ballesteros i un dels matrimonis més actius de l’entitat, Luisa Alcaraz i Juan Martín.

Agrupación Andaluza de San Sebastián de los Ballesteros
Guardonats juntament a diputats i representants municipals. Autor: David B.  

Després del sopar s’ha dut a terme el lliurament als premiats. El primer reconeixement ha estat per a l’empresa SMATSA, premi que l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha declinat lliurar i que ha estat entregat finalment pel diputat sabadellenc de Ciutadans, Joan García. Acte seguit, el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Cultura i Esport de San Sebastián de los Ballesteros, Francisco Javier Maestre Ansio, ha lliurat el guardó al president de la cooperativa Juan José Luque. Per acabar, l’alcalde de Sabadell, ha lliurat el cordoban a la parella històrica de l’entitat i membre de la junta directiva, Luisa Alcaraz i Juan Martín.
En la intervenció del regidor cordovès Francisco Javier Maestre, ha recordat que aquest any els membres de l’entitat sabadellenca estan convidats a un intercanvi cultural el proper mes d’agost, tornant la visita duta a terme pels ciutadans de San Sebastián de los Ballesteros, la passada primavera a la nostra ciutat.

Foto portada: fotografia dels premiats. Autor: David B.