Celebració del 3 de 9 Castellers de Sabadell. Autor: David B.

Els Castellers de Sabadell fan la millor actuació de la seva història

Al crit de “els Saballuts són collonuts”, els camises verdes han realitzat una de les millors actuacions de la seva història en plena Festa Major de Sabadell.

Els Castellers de Sabadell que han sortit a plaça acompanyats dels Minyons de Terrassa, els Castellers de Barcelona i els Capgrossos de Mataró, i han aconseguit consolidar les estructures de 9, amb les que han estat treballant aquest dies i descarregant en la diada de vigília un 4 de 8, un 2 de 7, un 7 de 8, i un vano de 5.

4 de 8 dels Castellers de Sabadell. Autor: David B.
4 de 8 dels Castellers de Sabadell. Autor: David B.

Aquest diumenge, en plena Festa Major han descarregat el 3 de 9 amb folre, que fins ara no havien pogut aconseguir en cap actuació de la Festa Major de Sabadell. Han seguit descarregant el 4 de 9 amb folre. Segon cop que la colla castellera aconsegueix descarregar aquesta estructura en la seva història. Per acabar d’arrodonir la jornada castellera, els Saballuts han descarregat en tercera ronda una torre de 8 amb folre, acabant doncs amb l’alegria desbordada a plaça sabent que han realitzat d’una de les millors actuacions de la història dels Castellers de Sabadell.

Les altres colles convidades també han fet un bon paper. Els Minyons de Terrassa han descarregat un 3 de 9 amb folre, un 2 de 9 amb folre i manilles i un 4 de 9 amb folre. Els Capgrossos de Mataró han començat la seva actuació amb un 4 de 8, seguida d’un 3 de 8 i un 2 de 7. Pel que fa als Castellers de Barcelona han descarregat un 3 de 8, un 2 de 7 i un 4 de 8 per tancar l’actuació.

Foto portada: Celebració del 3 de 9 dels Castellers de Sabadell. Autor: David B.