Vuelos

Els invents de Da Vinci arriben al Principal en forma de dansa

La companyia de dansa contemporània Aracaladanza presenta aquesta setmana a Sabadell el seu nou espectacle ‘Vuelos’.

De la mà de programació infantil de LaSala arriba al Teatre Principal la companyia Aracaladanza després de fer gira per França amb Vuelos, un espectacle que s’inspira en els invents de Leonardo da Vinci per fer volar els homes. L’espectacle trasllada a l’espectador a un univers fascinant on les màquines voladores dissenyades per Da Vinci i que s’inspiren en la natura, prenen vida a través de la dansa i de la imaginació.

La companyia que ha aterrat aquesta setmana a Sabadell, realitzant diferents funcions per al públic escolar, ha estat guardonada amb nombrosos premis com el Premio Nacional de Teatro para la Infancia y la Juventud 2010.

Diumenge serà el torn perquè el públic familiar pugui gaudir d’aquest espectacle purament visual. Serà el proper 12 de febrer a les 17:30 hores al Teatre Principal de Sabadell. Com a novetat d’aquesta funció, un cop acabi l’espectacle, els infants podran fer un taller a càrrec de Volarisfree, per aprendre a fer avions amb porexpan i aconseguir que volin molts metres.

Foto portada: un moment de l’espectacle. Autor: David B.