Castellers de Sabadell

Els Saballuts, a pel 3 de 9 en Festa Major

Els Castellers de Sabadell han fet aquest dilluns el primer assaig general de cara a l’actuació de Festa Major de Sabadell. Volen portar els castells de 9 a la plaça Sant Roc.

Els camises verdes volen descarregar per aquesta Festa Major a la plaça Sant Roc alguna de les estructures de nou pisos, com ja han aconseguit en la Diada del 20è aniversari de la colla o en altres poblacions. Intentaran com a mínim descarregar el 3 de 9 que fins al moment aquesta estructura es resisteix en una jornada de Festa Major de la ciutat.

Després de la tornada de vacances, de la pintada d’un mural dins la seu dels saballuts del qual s’ha difòs el vídeo que s’adjunta, i del primer assaig d’aquest dilluns, dimecres la colla realitzarà un assaig especial a la plaça Sant Roc a les 8 del vespre i un nou assaig general el dijous 31 d’agost al local dels Castellers de Sabadell al carrer d’Emprius. En aquests assajos, la colla es centrarà en les construccions dels castells de 9 i treballaran de forma especial el 3 de 9.

Els Saballuts inauguraran divendres la festa amb els pilars d’inici de la Festa Major a la plaça Sant Roc a les 20:15 hores. Com ja és habitual, dissabte a la plaça Sant Roc a les 19 hores es realitzarà l’actuació de vigília. Diumenge a les 12 del migdia realitzaran l’actuació de Festa Major acompanyats a plaça pels Minyons de Terrassa, els Castellers de Barcelona i els Capgrossos de Mataró.

Foto portada: els Castellers de Sabadell celebrant el 3 de 9 en la 20a Diada a la plaça Sant Roc. Autor: David B.