Foto portada: un moment de No se que vull ser, al Teatre Sant Vicenç. Autor: David B.

Els teatres, obligats a confinar-se de nou

Aquest dijous la Generalitat de Catalunya ha decretat noves mesures per aturar l’increment de casos de la Covid-19, entre elles l’obligació del tancament de teatres, cinemes i auditoris.

Aquestes noves mesures que s’han posat en marxa aquest divendres a partir de les 6 del matí, i segons les previsions s’allargaran com a mínim durant quinze dies, ha fet aturar de forma brusca tota l’activitat cultural programada de la ciutat, que tot just estava començant a agafar ritme.

Pel que fa als teatres, el Teatre Sant Vicenç ha hagut de suspendre els títols No se que vull ser i La caputxeta vermella que s’havien de dur a terme aquest cap de setmana i els propers fins el mes de novembre. El Teatre del Sol també s’ha vist en l’obligació de suspendre La trampa i Així ell va mentir al marit d’ella. El Teatre Arlequí ha de suspendre el muntatge de titelles La Castanyera.

Els fusells de la senyora Carrar. Autor: David B.
Els fusells de la senyora Carrar a La Quartera. Autor: David B.

L’espai La Quartera a Can Capablanca ha suspès les funcions dels Fusells de la senyora Carrar de la companyia teatral sabadellenca AlGalliner, amb entrades exhaurides per aquest cap de setmana i amb dues últimes funcions el primer cap de setmana de novembre.

La promotora sabadellenca UiU també ha anunciat que suspèn la totalitat de la seva programació del mes de novembre i desembre. Concretament s’han suspès les propostes previstes al Teatre del Sol, com ara el concert de Marina Prades i Oriol Padrós, els concerts de Roger Padrós, el concert d’Anna Blázquez i Júlia Saura, el recital A partir del silenci i el recital Poetes de cementiri previst per aquest dissabte a la Sala Belles Arts.

D’altra banda, els teatres municipals, La Faràndula, el Teatre Principal, l’Estruch i La Sala estaran tancats durant 15 dies i es suspenen totes les activitats previstes, així com assajos d’entitats i altres activitats com la presentació del Lleó de Sabadell prevista també per aquest dissabte a la tarda.

Foto portada: un moment de No se que vull ser, al Teatre Sant Vicenç. Autor: David B.