Carregant el 3 de 8. Autor: David B.

Els 200 espectacles prevists per Festa Major es programaran a la tardor

Després que l’ajuntament de Sabadell anunciés a mitjans de juliol que es suspenia la Festa Major 2020 degut a l’augment de casos de la Covid-19, ha anunciat que els espectacles que s’havien programat es faran durant la tardor.

L’Ajuntament ha explicat que els gairebé 200 espectacles de companyies de Sabadell que s’havien programat per Festa Major es podran veure repartits per la ciutat a partir d’aquesta tardor, amb aforaments controlats i amb les mesures sanitàries que requereixi el moment.

Aquesta decisió ha estat consensuada amb el plenari del procés participatiu de la Festa Major i tindrà, per tant, els ingredients que inspiraven la festa: recuperació d’artistes de quilòmetre zero, dispersió pel territori, escenaris distribuïts al centre i als barris, com també una especial atenció al públic familiar.

L’oferta cultural que es presentarà al setembre portarà per nom L’espectacle continua a Sabadell, en la línia de la iniciativa que es va dur a terme durant el confinament, en què es va posar a disposició de la ciutadania una plataforma alimentada pel món cultural per poder gaudir telemàticament i de forma gratuïta d’activitats i d’espectacles diversos.

Suspesa la Festa Major

Foto portada: els Saballuts carregant el 3 de 8. Autor: David B.