Castellers de Sabadell (4d8). Autor: David B.

Els Saballuts deixen els castells de 9 per a més endavant

Els camises verdes han arribat a l’actuació de la Festa Major de Sabadell havent encetat la temporada amb dues clàssiques de 8 i amb quatre Castells de vuit, un 2 de 7 i un 7 de 7 en les Festes Majors de Sant Quirze del Vallès i de Granollers.

Els Saballuts han sortit a plaça carregant el primer 2 de 8 de l’any, que ha fet llenya abans de desmuntar-lo completament. En la segona ronda han aconseguit descarregar un robust 7 de 8, el 31 castell 7 de 8 descarregat de la història de la colla, essent la colla que més construccions ha fet d’aquest castell. La tercera ronda era el torn de portar a plaça el 4 de 9 però han hagut de baixar un pis i conformant-se amb descarregar el 4 de 8, ja que quan han carregat el 7 de 8, la colla estava bastant nerviosa, i han preferit deixar el 4 de 9 per a una altre ocasió.

Castellers de Sabadell (7d8). Autor: David B.
El 7 de 8 descarregat aquest diumenge. Autor: David B.

D’altra banda, els Minyons de Terrassa, han dut a terme construccions de màxims a Sant Roc. En primera ronda han descarregat un 3 de 9 amb folre, una torre de 9 amb folre i manilles, un 3 de 8 amb agulla i finalment un pilar de mèrit, el pilar de 8 amb folre i manilles. Els Castellers de Barcelona han portat a Sabadell la clàssica de 8, amb un 3 de 8, un 4 de 8 i una torre de 7.

Foto portada: 4 de 8 dels Castellers de Sabadell per Festa Major. Autor: David B.