Foto portada: un moment del concert de Macaco. Autor: David B.

Macaco fa ballar l’Eix Macià amb els seus grans èxits

Després de Ramon Mirabet, i amb l’interludi d’un festival de focs a càrrec de Sentinelles d’Arkemis, ha estat el torn del plat fort de la programació d’aquest any, Macaco.

A l’entrevista prèvia, el músic ens avançava que seria un concert molt alegre i participatiu, i no ha dubtat en complir la seva promesa. A banda de presentar Valientes, un tema pertanyent al que serà el seu nou àlbum Back to the jungle i alguns altres temes fins ara inèdits, el músic ha repassat alguns dels seus himnes més coneguts: Moving, La mano levantá, Love is the only way, Seguiremos… així fins omplir una hora i mitja de concert on el públic ha gaudit de l’esperit festiu combinat amb les reivindicacions socials com és marca de la casa en l’artista.

Carbonell amb els assistents als concerts. Autor: David B.
Carbonell amb els assistents als concerts. Autor: David B.

Reggae, dub i rumba es donen la ma en una fusió d’estils plenament indicada per una actuació de Festa Major. Tant Macaco com els seus musics, tots vestits completament de vermell, han interactuat amb el public, que ha gaudit de valent a ritme de la musica. El cantant fins i tot ha baixat a saludar alguns membres de la primera fila mentre sonava Love is the only way. Un concert que sense dubte ha deixat un gran sabor de boca entre els assistents, i on als bisos no ha faltat la reivindicacio a favor de l’acollida de refugiats amb el tema La Republica de la Tramuntana.
Acabat el concert, ha estat el torn dels igualadins JoKB, que amb el seu pop refrescant han posat el punt i final a la nit central d’aquesta Festa Major 2018.

Foto portada: un moment del concert de Macaco. Autor: David B.