Castell de focs. Autor: Josep Lluis Lai.

Primers detalls de la Festa Major

La Festa Major es manté aquest any però serà del tot menys normal. L’excepcionalitat del moment es notarà en tot el programa, començant per la seva durada, segons ha avançat Ràdio Sabadell i han confirmat fonts municipals a aquest digital. 

La Festa Major, el programa del qual es presentarà abans de l’agost com és habitual, començarà divendres 5 de setembre però el programa no s’allargarà fins dilluns a la nit com tocaria sinó que es donarà per tancat amb un castell de focs la nit del diumenge. Sent així el programa estarà concentrat en dos dies i mig, s’espera que sense grans actes ni concentracions de persones però en principi amb més actes presencials  que les festes majors pràcticament virtuals que han viscut municipis com Terrassa o Barberà en els darrers dies.

Hi haurà pregó 

S’espera que la festa tingui pregó (cal veure si a porta tancada com a Terrassa, on el va fer el cantant Miki Núñez des de l’Ajuntament i retransmès per internet, o amb aforament limitat a la plaça Sant Roc). I castell de focs. Entremig interrogants però els actes telemàtics o bé de reduït format seran el gruix del programa.

Aquest dijous, el cartell

Aquest dijous, a mitja tarda, es presentarà com és habitual el cartell de la Festa Major 2020. Serà al casal Pere Quart. El concurs està organitzat per l’empresa Transports Urbans Sabadell des de fa anys.

Foto portada: castell de focs. Autor: Josep Lluis Lai.