UiU

Gerard Quintana, Joan Chamorro i Andrea Motis o Bruno Oro ompliran la CavaUrpí de música

Tot i que per primer cop des que van iniciar el seu projecte els promotors UiU no programaran cap espectacle als teatres municipals (en aquests dos anys han portat noms com Marina Rossell, Els Pets, Manel, Els Amics de les Arts o Sílvia Pérez Cruz entre d’altres), això no vol dir que els cosins Urpí no tinguin una agenda programada ben plena d’espectacles.

Ans al contrari, comptant amb el seu propi espai la CavaUrpí, així com la sala gran situada al mateix Hotel Urpí, han configurat una programació extensa i variada que a més segueix en procés de creixement, per la qual cosa properament s’anunciaran noves dates i espectacles, així com resta oberta la possibilitat de programar a altres espais culturals de Sabadell o rodalies.

Una de les novetats més interessants d’aquesta programació és la posada en marxa d’un cicle d’activitats infantils denominades ‘Vermut per a nens amb contes i aventures’, de les quals haurà més detalls properament. Els artistes confirmats fins ara, tots dins l’àmbit musical (queden per confirmar les funcions teatrals) són:

· El jove membre d’Il·lús Teatre, Oriol Padrós i la seva banda (acústic) el 13 febrer, a les 22 hores, 8 €.
· Los Duendes (13 febrer, 23 h, 10 € amb possibilitat de sopar apart);
· El Jazz Spirit Quartet amb l’adició de Josep M. Farràs (20 febrer, 22 h, 10 €).
· Santi Carulla i Los Mustang (1 març, 18h, 15 €).
· L’eclèctic Marc Parrot (acústic) (6 de març, 22h, 10 €).
· La joveníssima trompetista i cantant Andrea Motis amb Joan Chamorro Trio i la trombonista Rita Payés (13 març, 22 h, 16 €).
· Els sabadellencs Stardust (27 març, 23h, 10 € amb possibilitat de sopar apart).
· El líder de Sopa de Cabra, Gerard Quintana, acompanyat del líder de Very Pomelo Xarim Aresté (10 abril, 22h, 15 €) presentant el seu projecte conjunt “Tothom ho sap”.
·. La New Barcelona Traction amb Francis Rabassa (17 abril, 22h, 10 €).
· La solista Elena Gadel, coneguda per la seva participació a musicals com Mar i cel o Grease i acompanyada del seu Trio que presentarà el seu nou CD Delicada (24 abril, 22h, 10 €).
I el conegut actor dels programes Polònia i Crackòvia Bruno Oro, que en la seva faceta de cantant presentarà a duo el seu disc Viatge de l’home que esternuda.