Il·lús Teatre recupera 20 anys de la seva història a ‘Molts records’

Il·lús Teatre està celebrant els vint anys del seu primer espectacle a l’any 1997 titulat T’han enganyat Immaculada, portant més de 25 espectacles de creació pròpia a l’esquena.

El cabaret literari d’enguany dirigit per Jordi Fité, Molts records, està confeccionat a base de fragments de tots els espectacles que Il·lús Teatre ha presentat des de la seva creació, en un muntatge rodó -i com tenen acostumats als seus fidels espectadors- amb música i cançons en directe a càrrec de Marina Prades (del grup Màia), Oriol Padrós Jan Fité i Guillem Barceló.

El muntatge s’inicia amb un video i amb el rap de Molts records, interpretat en directe pels actors sabadellencs Jep Barceló, Santi Ricart, Sílvia Ricart, Pedro Ruiz, Marta Tricuera i Montse Vidal, com un entremès de benvinguda a l’espectacle posterior.

En ell s’interpreten diversos fragments amb tocs humorístics d’escenes i articles de premsa, d’entre altres, de Jacint Verdaguer, Shakespeare, Josep Pedrals, Antonio Machado, David Trueba, Mario Benedetti o John Donne entre altres, juntament amb les cançons en directe Arreu de l’univers, original de John Lennon i Paul McCartney, Mai de Gus Wallin o Fràgils d’Oriol Padrós, entre altres.

Representacions

Molts records! es va estrenar el passat 23 de desembre i ha exhaurit entrades en les primeres funcions. Es podrà veure a la CavaUrpí els dies 29 i 30 de desembre de 2017 i 1 de gener de 2018, a les 22 hores.

Foto portada: un moment de l’espectacle. Autor: David B.