Joan Colomo

Joan Colomo i Nando Caballero, al cicle ‘Tardes al Museu del Gas’

El divendres 27 i el dissabte 28 de novembre tindrà lloc el cicle d’hivern ‘Tardes al Museu del Gas’, organitzat per l’Embassa’t i el Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa.

El cicle començarà amb un debat obert a les sis de la tarda que vol fer un diagnòstic de la salut de l’escena musical de Catalunya i de Sabadell més concretament. El debat comptarà amb la presència del periodista Albert Miralles, el músic Toni Xuclà, la directora del PopArb, Anna Cerdà, el productor Joan Soley, el director de B-Core, Jordi Llansemà i el músic i periodista musical Nando Caballero. Els ponents centraran bona part de la xerrada però el públic també podrà fer les seves aportacions i valoracions.

Tot seguit, a les set de la tarda, s’emetrà la cinta Rockandrolcor, un documental biogràfic que mostra com Nando Caballero, músic i periodista de Sabadell, refà la seva vida després de patir un infart. Per acabar el dia, Deckart repassarà els hits realitzats a Catalunya els últims anys.

Més activitats dissabte

El 28 de novembre es podrà veure el documental Soroll de tot cor. Bcore 25 anys, un documental produït per Televisió de Catalunya i que repassa la història de l’històric segell alternatiu barcelonès que ha tret a la llum algunes de les bandes que han marcat la història de la música. A dos quarts de vuit del vespre, Joan Colomo repassarà els seus èxits i avançarà algunes cançons del nou disc, que sortirà a principis de l’any vinent, en un concert en acústic. Finalment, per tancar el cicle hi haurà el concert a les onze de la nit de la banda vallesana Pantaleó, que actuarà a la sala Balboa presentant el seu disc de debut Reina Victoria.

Foto portada: el cantant Joan Colomo. Autor: cedida.