Pastorets infantila. Autor: David B.

Joventut de la Faràndula tanca el cicle de ‘Els Pastorets’ amb la versió infantil

Aquest cap de setmana, la versió infantil de Els Pastorets, duta a terme pels més joves de l’entitat teatral sabadellenca, ha tancat un exitós cicle del muntatge de Josep Maria Folch i Torres amb 6.000 espectadors.

Aquest cap de setmana, els més joves de Joventut de la Faràndula, d’entre 6 i 16 anys han dut a terme dues impecables funcions de Els Pastorets sota la direcció d’Alba Garcia i Paula del Río.

600 espectadors han pogut veure el muntatge dut a terme a La Sala Miguel Hernández, que ha evidenciat una vegada més la bona salut que gaudeix el teatre sabadellenc i la força i el talent de les noves generacions d’actors i actrius que s’estan formant en el Taller de Teatre Infantil (TTI) i Aula Jove que imparteix la Joventut de la Faràndula.

Pastorets infantila. Autor: David B.
Lluquet i Rovelló en una escena del muntatge. Autor: David B.

Una seixantena de nens i joves han dut a terme un muntatge que cada any supera a l’anterior, gràcies al treball no només dels actors sinó de l’intens treball dels monitors dels tallers que aconsegueix convertir un muntatge infantil en tot un gran espectacle.

La Bella i la Bestia

Després de tancar el cicle de Els Pastorets, Joventut de la Faràndula tornarà a pujar a l’escenari l’exitós muntatge dirigit per Quim Carné, que es va estrenar la passada temporada. La màgia del musical de La Bella i la Bèstia pujarà el teló del Teatre la Faràndula el proper 3 de març i es podrà veure el 4, 10 i 11 de març.

Foto portada: un moment de Els Pastorets a La Sala Miguel Hernández, aquest dissabte. Autor: David B.