Els Pastorets Joventut de la Faràndula. Autor: David B.

Joventut de la Faràndula tanca ‘Els Pastorets’ amb 5.400 espectadors

Joventut de la Faràndula ha dit adéu aquest diumenge al que és el muntatge de Els Pastorets més espectacular del Vallès, avalat per un gran èxit de públic.

Tot i haver tancat les vuit funcions d’aquesta temporada amb 5.400 espectadors, Joventut de la Faràndula tancarà el cicle de Els Pastorets amb la versió infantil, que duran a terme 60 membres del Taller de Teatre Infantil (TTI) i Aula Jove, sota la direcció d’Alba Garcia i Paula del Río. Serà a la Sala Miguel Hernández el 27 i 28 de gener.

Els Pastorets s’han acomiadat del seu fidel públic amb l’anunci d’un nou relleu en la direcció del muntatge i d’algun dels personatges, com és el cas de la parella de Lluquet i Rovelló formada per Marc Granado i Pol Berch.

Els Pastorets Joventut de la Faràndula. Autor: David B.
Comiat d’en Lluquet i Rovelló. Autor: David B.

En la darrera funció d’aquest diumenge, els dos joves actors, s’han acomiadat dels espectadors, després de vuit anys donant vida als entranyables personatges de Lluquet i Rovelló, cantant un cuplet dedicat al públic i a tot l’equip de Joventut de la Faràndula. La sorpresa ha estat quan la nova parella de vailets del Mas Torrat formada per Marc Solé i Gorka Plans, han irromput en escena per cantar un cuplet als ja veterans Lluquet i Rovelló. També s’ha aprofitat aquest moment perquè Sant Miquel aparegués amb un pastís d’aniversari pels 70 anys de l’entitat.

Als comiats s’hi ha sumat el de la direcció. El fins ara director de Els Pastorets des de fa quatre anys, Albert González, deixa de forma definitiva el muntatge i passa el testimoni a Montse Serra i Ferran Vidal, que aquest darrer any ha dut a terme les tasques d’ajudants de direcció.
González ha assegurat que “aquest any ha estat de traspàs en la direcció” i ha valorat molt positivament les funcions realitzades. “Tot i que les dates eren complicades hem assolit unes xifres d’espectadors similars a les de la passada temporada”, ha conclòs.

Foto portada: un moment del muntatge. Autor: David B.