Gerard Idea

La Casa Duran acollirà l’arrencada de l’Espectacle Continua

Aquest dissabte arrenca el cicle l’Espectacle Continua a Sabadell, on es programaran entre els mesos d’octubre novembre i desembre, diverses propostes culturals que s’haurien d’haver dut a terme durant els quatre dies de la suspesa Festa Major.

Les propostes que es programaran seran d’artistes sabadellencs, de quilòmetre zero i que a partir d’ara s’aniran realitzant en espais emblemàtics de la ciutat. L’entrada serà gratuïta i es respectarà en tot moment les mesures de seguretat. El primer d’ells serà durant tot el dia del proper dissabte 19 de setembre al patí de la Casa Duran. Una marató de concerts, anomenada Cultura Fest Sabadell, per a gent jove que arrencarà a les 11:20 del matí amb el concert de Gerard Idea, seguit d’Oriol Sabaté, AniTram i Bea Boronat que serà l’encarregada del darrer concert del matí.

Adriana Garcia arrencarà els concerts de la tarda a les 16:20, seguit de Max Ballesté, Kei.Koo, Claudia Prat, Vibra Sound, Jordi Sarabia, Sergi_music02. El concert del grup Name Out s’ha hagut d’anul·lar.

Foto portada: Gerard Idea, que arrencarà la marató de concerts.