David Verdaguer. Autor: Cedida.

La Cava Urpí tanca 14 espectacles per la propera primavera

Catorze espectacles conformaran la programació de primavera, entre abril i juny de la Cava Urpí de Sabadell. Toti Soler, Gemma Humet, Beth, Andrea Motis, Marina Rosell, Judit Neddermann, David Verdaguer o Monica Green, seran alguns dels noms que passaran pel seu escenari.

La programació de primavera s’obrirà el 6 d’abril  amb l’espectacle Més de 50 anys, un recital de música i poesia que uneix el guitarrista Toti Soler i la cantant Gemma Humet fent un recorregut a través dels millors temes que Soler ha escrit durant la seva trajectòria. El 8 d’abril la soprano Laura Obradors, el baríton Carles Daza i el pianista Víctor Galiano oferiran un concert d’òpera i sarsuela amb obres de Verdi, Mozart, Bellini i Massenet, entre d’altres.

El 13 d’abril es durà a terme una sessió de jazz amb el trompetista Josep M. Farràs i el saxofonista Carles Pineda. Una setmana després serà el torn de Marina Prades i Oriol Padrós que oferiran Feelings Box Show, un repàs als grans èxits de la història de la música que aquest duet, ja conegut pel públic per la participació als espectacles d’Il·lús Teatre, ofereix amb el seu talent desbordant. Els Duendes tancaran el mes d’abril amb un dels seus animats concerts-ball.

Andra Motis, Joan Chamorro
Andra Motis i Joan Chamorro. Autor: David B.

La cantant Beth encetarà el mes de maig amb un concert acompanyada únicament d’un piano a les mans de Mateu Peramiquel. Una setmana després, el divendres 11 de maig tornaran l’Andrea Motis i Joan Chamorro, uns clàssics de l’escenari sabadellenc que, en aquesta ocasió, interpretaran alguns dels temes que formaran part del seu nou treball.

La música clàssica també tindrà el seu espai amb el concert Back & Sons que oferiran el 18 de maig, els sabadellencs Bernat Castillejo i Adolf Pla. Es tracta d’un concert amb obres compostes pels fills de Johann Sebastian Bach on es demostra l’ascendència que el compositor va tenir sobre la seva descendència.

Adolf Pla. Autor: David B.
Adolf Pla a la Cava Urpí. Autor: David B.

Marina Rossell tornarà a la CavaUrpí el 25 de maig amb Noves cançons, un concert amb nous temes que està preparant per al seu proper treball. El poeta i escriptor sabadellenc Roc Casagran acompanyat de la música, també sabadellenca, Lu Rois, oferiran cançons i poemes de vida, un espectacle on uneixen la seva música i la seva poesia. El 8 de juny es durà a terme la presentació del CD de Judit Neddermann. Nua, el tercer disc en solitari. Actuarà acompanyada a la guitarra per Pau Figueres.

L’actor David Verdaguer, que acaba de rebre el Premi Gaudí al Millor Protagonista masculí per la seva interpretació a la pel·lícula Tierra Firme, presentarà a Sabadell Dos machos verdes fritos on, al costat del pianista Oscar Machancoses ofereixen un espectacle d’humor, desamor i boleros amb aire de piano bar.

Mònica Green proposa un viatge pel millor del seu repertori en format íntim i amb el prodigi de la seva veu, serà el 15 de juny.

UIUpromotors oferirà també a l’Espai Cultura el concert que el músic vallesà Jordi Savall el proper 18 de juny.

Foto portada: David Verdaguer, un dels protagonistes de la propera primavera a la Cava Urpí.