Capvespres de dramaturgia - La Fam

‘La Fam’ de Joan Oliver clou el cicle de lectures dramatitzades al Museu del Gas

Ja fa alguns anys que cada estiu el Museu del Gas ofereix els Capvespres de Dramatúrgia coordinats per la Companyia teatral AlGalliner, consistents en la lectura dramatitzada dels textos que han participat al Torneig de Dramatúrgia del Temporada Alta.

En aquesta ocasió, però, s’ha afegit al programa la lectura de La Fam, de Joan Oliver. D’aquesta manera el Museu del Gas ha format també part dels actes commemoratius del 30è aniversari de la mort del poeta, escriptor i dramaturg sabadellenc.

A diferència de la resta de textos dels Capvespres de Dramatúrgia, sempre interpretats per dos actors, La Fam ha comptat amb un ampli repartiment configurat per membres de diferents companyies sabadellenques. A banda dels protagonistes,  Marta Tricuera, Carles Prats i Pep Carpena, també hi han participat  Jaume Pont, Salvador Peig, Josep M. Roviralta, Marta Bernaldo, Edu Beltran, Pere Villaró, Bernat Torruella, Daniel Berbel, Arnau Solsona i Cesc Rocamora , dirigits per Albert Gonzàlez.

L’expectació per sentir aquest interessant text d’Oliver, ambientat durant la Guerra Civil i que explica la història d’un revolucionari anomenat Samsó, involucrat en un triangle amorós amb la Lupa i en Nel, que l’allotgen i li donen feina, va motivar que s’hagués de programar una segona actuació, a les 21:30 hores, ja que la primera va exhaurir les entrades.

Foto portada: un moment de la lectura dramatitzada de ‘La Fam’. Autor: David B.