La força de Chambao mostra el seu nou cicle a Sabadell

Aquest dissabte, el grup malagueny Chambao, amb la seva solista, Lamari, al front, han desembarcat a l’Eix Macià per celebrar una Festa Major plena de ritmes electrònics i flamencs alhora.

Després d’un concert de Els Amics de les Arts, amb una gran afluència de públic, els Chambao no s’han quedat enrere i han portat la força del seu directe presentant el darrer treball de la banda Nuevo ciclo a l’escenari sabadellenc. Lamari ha obert el concert amb Detalles, del disc Con otro aire, que ha començat a escalfar l’ambient del públic assistent, que conforme anava avançant el concert s’ha mostrat més entregat a l’artista.

Chambao. Autor: David B.
Chambao després del concert. Autor: David B.

Després d’aquest primer tema, la cantant malaguenya carregada d’energia, ha anat desgranant els temes que formen part del seu darrer disc, com Dentro de mi pecho, Camino libre, Mejor versión o Imagina. A la cita no hi han faltat els temes que van servir per catapultar a la fama la formació, com Duende del sur, Pokito a poko, Papeles mojados on el grup denunciava les pèrdues de vides dels immigrants sense recursos per arribar a les costes espanyoles o la versió electrònica i totalment catàrtica del Ahí estàs tu, que ha servit per tancar un brillant concert.

Foto portada: Lamari, en un moment del concert. Autor: David B.