Ratatouille

La màgia de ‘Ratatouille’ torna a la Faràndula

Aquest cap de setmana torna al teatre La Faràndula de Sabadell Ratatouille, el petit xef, serà la darrera oportunitat per veure el vistós musical de la Joventut de la Faràndula dirigit per Albert Gorina i Magda Palau.

Joventut de la Faràndula obre amb força la nova temporada amb l’espectacle que ja han vist més de 8.000 persones que han pogut gaudir d’un musical de gran format i que ha tingut una gran acollida per part del públic. Les aventures de Rémy, la rata que vol ser un gran cuiner, tornaran a l’escenari sabadellenc en quatre darreres funcions.

Els més de 50 actors que formen part del muntatge, tornaran a portar a l’escenari, un muntatge dinàmic i ple de música i cançons en directe. Novament comptarà amb la direcció vocal de Monserrat Saurí i la direcció coreogràfica de la mà de Cristina Allande, de l’escola Ritme dansa.

Lua Amat tornarà a donar vida a la rata Rémy, Eric Alès interpreta l’aprenent de cuina Linguini, Alba Garcia encarna el personatge de la subxef Colette, Salvador Peig com a pare de Rémy i Joan Baptista Torrella, interpreta el paper del crític gastronòmic Ego.

Representacions

Les darreres funcions de Ratatouille, el petit xef es podran veure el proper dia 30 de setembre i els dies 1, 7 i 8 d’octubre,  a les 18 hores al teatre La Faràndula de Sabadell.

Foto portada: Aun moment del muntatge. Autor: David B.