Quimi Portet

La vuitena edició de l’Embassa’t comptarà amb Quimi Portet

El Festival Independent del Vallès, l’Embassa’t arriba a la seva vuitena edició, amb un nou canvi d’ubicació, passant del Centre a Can Marcet, al barri de Gràcia.

L’Embassa’t 2016 es realitzarà els propers 9, 10, 11 i 12 de juny a Can Marcet i comptarà amb una jornada inaugural el dia 20 de maig al Museu del Gas amb el concert del Petit de Cal Eril i un escenari gratuït a la plaça Doctor Robert on s’hi faran concerts-vermuts dissabte i diumenge.

Fins al moment l’organització ha desvetllat els tres primers caps de cartell, Quimi Portet, Biggot i Za!. Quimi Portet presentarà l’àlbum Ós Bipolar (2016), en un concert que l’artista vigatà ha promès ser especial. L’inclassificable saragossà, Biggot, repassarà els seus hits tropicals i alguns dels temes del proper disc previst per aquesta tardor. El dúo Za!, torna al Embassa’t després d’haver girat per tot el món amb els darrers i premiats discs Loloismo (2015) i Wanananai (2013).

L’organització desvetllarà el cartell sencer el proper dimarts 26 d’abril. El proper diumenge al mirador del Museu del Gas, Marion Harper i Carla, tancaran el cicle de vermuts amb artistes femenines.

Foto portada: Quimi Portet. Autor: Cedida.