Yacine Belahcene. Autor: David B.

L’Alliance Française tanca els actes d’homenatge a Robert Ferrer

Després de tres setmanes intenses d’activitats culturals, que han servit per homenatjar la figura d’un dels fundadors de l’Alliance Française de Sabadell, Robert Ferrer, s’ha posat el punt i final amb el concert de Yacine Belahcene.

L’acte de cloenda, que s’ha dut a terme al pati de la casa Taulé, seu de l’Alliance Française, ha comptat amb els parlaments de la presidenta de l’entitat, que ha glosat la figura de Ferrer, a l’igual que l’escriptor sabadellenc Antoni Dalmases, que ha lliurat el Citoyen d’honor a títol pòstum a Robert Ferrer en nom de la Fundació  Bosch i Cardellach.

La directora de l’Alliance Française, Hélène Vietti, ha agraït l’esforç de “totes les persones que han participat de manera desinteressada en aquest homenatge” i ha manifestat que “estem molt contents perquè tots els actes han anat molt bé i hem pogut tenir una visió bastant global del que li agradava a en Robert. D’altra banda, a totes les activitats proposades ha vingut un gran nombre de públic i això per a nosaltres és molt important perquè ho volíem compartir amb la ciutat”.

En aquestes tres setmanes d’actes hem pogut recordar en Robert i ens dona unes direccions de cara al futur de continuar i mantenir els valors i la dedicació que tenia en Robert”, ha conclòs Vietti.

L’acte s’ha tancat amb els acords de les cançons del músic Yacine Belahcene, que ha ofert un concert intimista per les més de 100 persones que han acudit a l’homenatge.

Foto portada: actuació de Yacine Belahcene. Autor: David B.