Embassa't 2013

L’Embassa’t 2014 presenta la programació per dies

Fa unes setmanes es va conéixer el cartell definitiu del festival Embassa’t d’enguany però encara faltava per saber la programació dels artistes durant els tres dies de festival, que seran quatre amb l’afegit de dimecres 25.

Finalment s’ha desvetllat la incógnita i l’organització ha confirmat les actuacions seguint el següent programa, al qual s’afegeixen tres noms no revelats prèviament: Elsa de Alfonso y Los Prestigio, Alku i l’acordionista sabadellenc Carles Belda. Per obrir boca, dimecres 25 de juny i només per abonats (aquells que hagin comprat el passi pel festival complet, i no un sol dia), tindran lloc a la sala Balboa (c. Marià Fortuny, 13) les actuacions d’Esperit!, d’estil totalment heterodoxe i poc donat a les etiquetes; i del DJ Diego Armando que tant musicalment com personal és fruit del mestisatge i la multiculturalitat.

Al dia següent, dijous 26, i també solament per abonats però aquest cop al Mirador del Museu del Gas, será el torn de Brigitte Laverne, una de les més fermes promeses del pop actual, els experimentals Balago i els DJ’s Toner i Lucient, que conjuga com ningú els ritmes electrònics.

Els plats forts del festival seran, però, divendres 27 i dissabte 28 de juny, en ambdós casos tant al Mirador del Museu del Gas com als Jardinets de l’Espai Cultura i oberts tant als abonats com als que només hagin adquirit l’entrada pel dia respectiu. Divendres será el torn d’Elsa de Alfonso, Súper Gegant, Desert, The Last 3 Lines, Anímic, El Petit de Cal Eril, Vàlius, Nueva Vulcano, Tilt!, Brunetto Dj Set, Bradien Dj Set, Sau Poler i We Like Turtles. Un cartell que barreja veterania i joventut i que va des de l’intimisme fins l’electrònica més futurista.

I per concloure els quatre dies d’actuacions, comptaran amb la presència d’Alku, Carles Belda, Joana Serrat, Boreals, Aliment, Oso Leone, La iaia, Da Souza, Juveniles, Buffetlibre, Drömnu, Headbirds DJ Set, Pina i Clip! DJ Set, una combinació eclèctica per satisfer tots els gustos.

Per si l’espera es fa massa llarga, recordem que també se celebraran festes prèvies a Granollers (24 de maig), Barcelona (7 de juny, dues sessions)  i Vic (20 de juny) amb el propòsit de donar a conéixer el festival més enllà de la nostra ciutat. Més informació de les actuacions, ubicació i horaris de cadascuna d’aquestes festes a la web del Festival. I precisament per facilitar l’estada al públic provinent d’altres indrets, s’ha llançat una promoció especial d’un pack de dos abonaments més dues nits a l’hotel Urpí per 140 euros.

Podeu comprar les entrades anticipades a la web del festival o al Bar Kafka (Passeig de la Plaça Major, 57)  per 35 euros l’abonament o 25 euros l’entrada d’un sol dia. Si espereu al darrer moment, a taquilla us costaran cinc euros més en cada cas.

Foto portada: Una de les actuacions de la darrera edició de l’Embassa’t. Autor: David B.