Gran Gala - Àgora. Autor: David B.

L’Espai Àgora celebra el vintè aniversari amb una gran gala

Aquest dissabte l’Espai Àgora, del Centre Cívic de Sant Oleguer, ha celebrat el seu vintè aniversari amb una gran gala d’homenatge a la natura.

L’espectacle Natural, ha comptat amb diversos textos que han convidat a reflexionar al públic assistent -entre ells l’alcalde de Sabadell i alguns regidors del consistori- “sobre la situació del planeta que habitem, com està i que hem de fer per llegar-lo en les millors condicions als nostres descendents”.

Els textos interpretats per Sandra Esteban i Joan Salido, adaptats per la companyia resident a l’Àgora, Total Enjoy, han estat acompanyats per les coreografies dels ballarins de l’Escola de dansa Bots, Mariona Quirante, Anna Gallés, Cèlia Salmerón, Bernat Penas, Roser Prat, Claudia Caparrós i  Elisabeth Ollé.

La terra, la muntanya, els arbres, les flors, el cel, l’oceà o l’aigua han estat presents en les diferents coreografies de temes com Madre tierra de Chambao, Terra endins de Txarango, El vol de l’home ocell de Sangtraït, La mer de Chantal Chamberland o It’s raining men de The wheather time, entre altres temes de Robbie Williams, Mark Knopfler o Vangelis.

20 anys d’Àgora

Durant aquests darrers vint anys, l’Espai Àgora ha acollit més de 4.000 activitats diverses en el seu espai del Centre Cívic de Sant Oleguer.

L’encarregada de la gestió cultural i ànima de l’Àgora, Maria Antònia Cabistany, ha assegurat que “aquests 20 anys han estat de molta feina cultural, social i amb molta participació”.

Hem buscat la participació de gran part de ciutadans per visualitzar tot el més positiu que pot donar la nostra ciutat a nivell cultural i social”.

“Per al futur volem seguir picant pedra i amb la mateixa il·lusió que fins ara”, ha conclòs Cabistany.

Foto portada: un moment de la gran Gala. Autor: David B.