Festa Tardor Espai Natura.

L’Espai Natura celebra la primera festa de la tardor telemàtica

Aquest diumenge s’ha dut a terme la 6a edició de la Festa BBVA de la Tardor, la primera que s’ha realitzat totalment online a causa de la pandèmia de Covid-19.

La Fundació 1859 Caixa Sabadell ha volgut mantenir aquesta tradicional cita que dona la benvinguda a la tardor però aquest any al no poder-se dur a terme com sempre, s’ha hagut adapta a les noves circumstàncies i s’ha fet en un format totalment telemàtic.

La festa que s’ha emès l’han vist mig miler de persones i encara es pot continuar visionant a través de la plataforma YouTube. Ha ofert diversos tallers sobre els animals de granja de l’Espai Natura de Can Deu, tallers de manualitats amb productes típics de la tardor, la visita a les estances del Museu de la vida al camp, un taller d’elaboració de panellets, l’escultura en una carbassa gegant i els experiments del divulgador científic Dani Jiménez

Encara estan oberts dos dels concursos de la Festa BBVA de la Tardor: el concurs Kahoot! sobre l’Espai Natura i el concurs del Cargol tafaner on els participants han de trobar els quatre moments en que un cargol s’ha colat a la Festa.

Foto portada: Òscar Castellví, presentador de la Festa junta al divulgador científic Dani Jiménez.