Circo Alegría. Autor: David B.

L’espectacle aquàtic del Circo Alegria s’estrena a Sabadell

Aquest divendres al vespre ha estat la posada de llarg  a Sabadell del nou espectacle del Circo Alegría ple de llum i color que porta per títol ‘Aqua Circus’ i que combina diversos números de circ amb una piscina de 24.000 litres d’aigua.

Pirates, peixos, sirenes es barregen amb els números de circ i juntament amb efectes d’aigua, creen un gran espectacle visual i que és al mateix temps un “homenatge a l’aigua”. Un espectacle “que és un nou repte. És molt costós tant a nivell d’esforç humà, com econòmic, que mai havíem fet fins ara”, assegura Dicky Faggioni, la directora artística de la companyia de Circo Alegría.

L’espectacle instal·lat a l’Eix Macià, de dues hores de durada i en el que hi han treballat durant 14 mesos, compta amb vistoses i acurades actuacions de diferents disciplines de circ com són l’aro aeri, roller skater, home làser, trapezi volant, contorsionisme, xarxa aèria, màgia i els pallassos, que no poden faltar en cap pista de circ. Entre els més de 40 artistes d’una vintena de nacionalitats que participen en l’espectacle, hi formen part els guanyadors del talent show de TVE Insuperables, els Acrodreams format per Tomasz Kaskow i Fátima Martínez.

Representacions

Les representacions seran els divendres 29 de setembre a les 19 hores, els dissabtes 23 i 30 de setembre a les 17 i a les 19.30 hores i els diumenges 24 de setembre i 1 d’octubre a les 12 i a les 18 hores.

Foto portda: un moment de l’espectacle estrenat aquest divendres a Sabadell. Autor: David B.