Exposició castell de Can Feu. Autor: David B.

L’esplendor del castell de Can Feu reviu al Casal Pere Quart

Aquest dilluns s’ha inaugurat l’exposició que fa reviure la millor època del particular castell sabadellenc, que porta per títol Can Feu i els testimonis del passat, organitzada per l’Associació Cultural Can Feu.

La mostra recull els moments més gloriosos del castell de Can Feu i el què en queda d’ells. L’exposició està formada per cinc sales, la primera, que és la que dóna al carrer, es mostra la vida més pública del castell en la seva màxima esplendor. S’hi expliquen a través de fotografies i panells les Festes Majors, els aplecs, les sardanes o el teatre que es feia al bosc que envoltava el castell.

La segona sala està dedicada a respondre qüestions referents al bosc i al castell. La següent part és la zona més intima de l’exposició on es parla de les famílies, Olzina, Feu i es mostren objectes diversos del castell, com uns gots, una clau o diferents elements constructius que formaven part de l’edifici. En la darrera sala es projecta el documental que va realitzar l’Associació Cultural Can Feu titulat Can Feu, l’ultim Olzina.

Exposició castell de Can Feu. Autor: David B.
Inauguració de l’exposició dedicada al castell de Can Feu. Autor: David B.

El president de l’Associació Cultural Can Feu, Aleix González, ha explicat que “aquesta exposició la vam projectar ara fa dos anys, després de realitzar el documental. La intenció és poder mostrar al públic tot el material que tenim, tant particular com de les donacions que s’han fet, juntament amb la documentació i la recerca que hem realitzat en els darrers anys”.

L’exposició es podrà veure a la planta baixa del Casal Pere Quart fins el proper 8 de gener de 2018.

Foto portada: Aleix González fent una visita guiada a la mostra. Autor: David B.