L'OSV s'ha estrenat a La Faràndula aquesta temporada. Autor: David B.

L’OSV ofereix set propostes per la propera temporada

Després d’una temporada plena d’èxits a la ciutat, la Orquestra Simfònica del Vallés (OSV) arriba a la propera temporada amb set propostes musicals disposades en vuit concerts, ja que el Festival de Valsos i Danses compta amb doble sessió.

L’Orquestra Simfònica del Vallès ha presentat la temporada 2017-2018 a Sabadell aquest dimecres, en un acte al Teatre Principal. Tindrà set propostes.

  1. La temporada s’iniciarà el proper 22 de setembre amb el concert de la Simfonia número 9, en Re menor, op. 125, Coral de Beethoven, dirigit pel director de l’OSV James Ross. Comptaran per aquest concert amb la soprano Núria Vilà, el tenor David Alegret, el contratenor Jordi Domènech, baix Carles Pachón, Rosa Torres Pardo al piano i el Cor Lieder Camera i el Cor de Cambra de Granollers.
  2. El seguirà el concert de Bandes Sonores de pel·lícules en el que s’interpretaran les peces més conegudes de pel públic de pel·lícules com Titanic, Piratas del Caribe, La vida es Bella, Forest Gump, entre altres. L’OSV estarà dirigida per l’anterior director de la formació, Rubén Gimeno.
  3. James Ross dirigirà el concert de Gershwin a Guinovart, amb peces com My fair lady, F. Loewe, el Concert en Fa per a piano i orquestra de G. Gerswhin  i temes dels musicals de Guinovart com Mar i cel, Gaudí, Flor de nit, La vampira del Raval.
  4. El tradicional concert de Nadal oferirà els valsos de la família Strauss i altres danses de tot el món, en doble concert, un a la nit i un al migdia com és habitual.
  5. El mes de març l’OSV oferirà el concert Del piano de Nyman al Bolero de Ravel, on el titular de la simfònica es posarà al piano i on interpretaran la Suite per a piano i orquestra The piano de Nyman i el Concert per a piano i orquestra en Sol i el Bolero de Maurice Ravel.
  6. L’abril serà el moment de Bach, amb el concert Bach: Passió segons sant Joan, l’OSV, el Cor Lieder Camera, sota la direcció de Xavier Puig interpretaran peces de J. S. Bach, O. Golijov, A. Pärt J. Vila i C. Jenkins.
  7. Txaikovski vs Dr. Zhivago, serà el concert encarregat de tancar la temporada, s’interpretarà la Suite de Doctor Zhivago M. Jarre, el Concert per a violoncel núm. 1, en Mib major, op. 107 de D. Xostakòvitx i P. I. Txaikovski Simfonia núm. 2, en Do menor, op. 17, Petita Rússia.

Tots els concerts seran, de nou, al teatre municipal de La Faràndula.

Foto portada: Primer concert de la temporada passada de l’OSV. Autor: David B.