Festival de valsos i danses

Arriba el clàssic nadalenc de l’OSV: el Festival de Valsos i Danses

Un any més, l’Orquestra Simfònica del Vallès celebra el Nadal amb el Festival de Valsos i Danses, sota la direcció del mestre Diego Martín-Etxebarria, i que comptarà amb la solista convidada, la mezzosoprano Anna Alàs i Jové.

El concert del Festival de Valsos i Danses incorporarà a més dels tradicionals valsos, polques i marxes vieneses, danses inspirades en músiques de tot el planeta, que abasten des de la gelada Rússia a l’ardent Cuba. El programa el formarà l’Obertura d’Orfeo als inferns de Jacques Offenbach, Floreix l’ametller d’Eduard Toldrà o els tradicionals temes de Johann Strauss Vals de l’emperador, op. 437, Sota llamps i trons, polca ràpida i Al bell Danubi blau, op. 314.

Concerts

El Festival de Valsos i Danses de l’OSV recorrerà vuit ciutats catalanes en una gira de nou concerts. Oferirà dos concerts al Teatre La Faràndula de Sabadell, el 29 i 30 de desembre a les 20:30 hores i a les 11:30, respectivament.

Sortegem cinc entrades dobles

L’Orquestra Simfònica del Vallès ha posat a disposició de la comunitat de lectors de iSabadell cinc entrades dobles per al concert de diumenge al matí. Si voleu entrar al sorteig, us heu de fer subscriptors del butlletí diari de iSabadell (clicar aquí: ‘Vull rebre el butlletí diari‘).

Si ja el rebeu i voleu participar a la promoció, enviar un correu electrònic a promocions@isabadell.cat abans del dijous 27 de desembre a les 23.59 hores. El sorteig es farà divendres 28 de desembre i avisarem els guanyadors per correu electrònic. Les entrades es podran recollir a la taquilla de La Faràndula abans del concert.