Rosenvinge

Christina Rosenvinge presenta disc al Principal

La cantant madrilenya Christina Rosenvinge presenta aquest divendres (21 hores) al Teatre Principal de Sabadell. El seu darrer treball és Un hombre rubio, amb un aire guitarrer, obscur i gamberro. iSabadell sorteja una entrada doble. 

Rosenvinge va ser una de les primeres icones de l’escena indie espanyola, als anys 80 i 90 del segle passat, amb Ella y los Neumáticos, Magia Blanca, Álex & Christina i Cristina y los subterráneos. Des d’aquells èxits ha cultivat una carrera arriscada i molt personal. El seu disc Que me parta un rayo va ser un dels primers amb lletres feministes de l’escena rock estatal i va ser disc de platí.  Després va iniciar una carrera més allunyada dels circuits comercials.

Can Gambús

A Un hombre rubio la cantant hispano-danesa desplega el seu jo masculí, amb el rol d’un noi guitarrer, obscur i gamberro. El disc és un homenatge al seu pare.

iSabadell sorteja una entrada doble

L’organització ha posat a disposició de la comunitat de iSabadell una entrada doble per a la funció d’aquest divendres 27 a les 21 hores al Principal. Què cal fer per participar-hi? Us heu de donar d’alta al nostre butlletí abans de les 23.59 hores del dijous 26 d’abril. Per donar-vos d’alta heu de clicar al següent enllaç: ‘Vull rebre el butllellí diari‘, i omplir els camps.

Si ja sou subscriptors del butlletí, ens heu de fer un correu a promocions@isabadell.cat esmentant que voleu participar a la promoció i ja esteu donats d’alta al butlletí. Però atenció: si envieu el correu i no esteu donats d’alta al butlletí, no podrem tenir en compte els vostres noms.

Divendres 27 d’abril publicarem el nom dels guanyadors a les nostres xarxes socials, us enviarem un correu personal notificant-vos que heu guanyat i farem arribar el vostre nom i contacte a l’organització. Podreu recollir les entrades a les taquilles del teatre una estona abans de la funció, donant el vostre nom complet.

Foto portada: Rosenvinge, a la portada del disc.