Sergio Dalma. Autor: David B.

Cues des de les vuit del matí a la signatura de discos de Sergio Dalma

Des de les 8 del matí d’aquest dissabte, desenes de persones feien cua a les portes de la terrassa exterior de El Corte Inglés de Sabadell, esperant poder ser els primers en aconseguir el darrer disc del cantant sabadellenc Sergio Dalma.

Josep Sergi Capdevila, més conegut per tots com a Sergio Dalma, ha fet parada a Sabadell aquest dissabte a la seva ciutat natal per presentar el seu darrer disc 30… y tanto, un àlbum que va presentar aquest divendres i que recull els seus grans èxits, actualitzats i gravats de nou, juntament amb tres noves cançons a manera de tast “del que pot ser el futur immediat” segons assegura l’artista.

Sergio Dalma. Autor: David B.
Sergio Dalma, aquest dissabte. Autor: David B.

Entre les 13 cançons del nou disc de Sergio Dalma hi trobem noves cançons, com és el cas de Donna, amb duet  amb Andrés Ceballos, líder de Dvicio i els classics reversionats com Bailar pegados, Esta chica es mía, o Galilea, entre d’altres.

Des de les 5 de la tarda, Sergio Dalma ha estat atenent a prop d’un miler de les seves fans, signant el seu nou treball, fent-se fotografies i donant petons a tort i a dret.

Foto portada: fans de Sergio Dalma, fent-se una fotografia. Autor: David B.