Foto portada: el concert dels 31 FAM. Autor: J.Peláez / AJuntament.

El grup sabadellenc Flashy Ice Cream fa un avanç dels seu nou treball en confinament

Fa uns dies el grup de trap sabadellenc Flashy Ice Cream ha presentat el primer senzill del seu treball Don Gelato que veurà la llum a finals de maig o en la primera setmana de juny.

El grup de música urbana, està format pels vocalistes Sneaky Flex i Giancana, el productor Daax i el dissenyador gràfic i realitzador C. Turu. En aquestes dates de confinament estan enregistrant el seu segon disc que portarà com a títol Don Gelato, del que fa tot just una setmana van presentar el primer single anomenat Celebro i bec, que serveix com avançament d’aquest nou treball del grup sabadellenc. Queda enrere el primer disc publicat per la banda el passat any 2019 Brillar o Morir on s’inclouen col·laboracions amb diferents artistes del panorama nacional com la Pawn Gang o Las Jotas.

Els membres de Flashy Ice Cream asseguren que el nou disc mantindrà l’estil i la sonoritat que els caracteritza, combinant a parts iguals ritmes de hip-hop, trap i reggaeton o dancehall.

Trap sabadellenc

Els dos grups de trap sabadellenc que estan entrant amb força en l’escena musical, han fet diverses col·laboracions conjuntes. Flashy Ice Cream va participar en el concert de la passada Festa Major dels 31 FAM, i alhora aquests van participar en el primer treball de Flashy Ice Cream. També les dues bandes han participat conjuntament en diversos concerts com els de la Sala Apolo i a La Nau de Barcelona.

Foto portada: concert de Flashy Ice Cream en la Festa Major de Sabadell. Autor: Ajuntament.