Manel Navarro

El sabadellenc Manel Navarro, al festival ‘Yo me quedo en casa’

Diverses iniciatives busquen sensibilitzar aquests dies sobre l’important que és sortir el menys possible de casa durant l’epidèmia de coronavirus per aixi intentar contenir la seva expansió. Així aquest cap de setmana se celebra bàsicament via Instagram el festival ‘Yo me quedo en casa’. Hi participa un sabadellenc: l’eurovisiu Manel Navarro. 

El festival Yo me quedo en casa se celebra aquest mateix cap de setmana i vol “acompanyar en aquests temps convulsos, entretenir el públic i conscienciar de la importància de mantenir-se a casa”. Molts dels participants han hagut de cancel·lar concerts a causa de les mesures per contenir l’expansió del virus Covid-19 a Espanya. Ara un grup d’artistes, gairebé mig centenar, ofereixen la seva música “com antídot contra l’avorriment”. Entre els participants hi ha Rozalén, Andrés Suárez, David Otero o Alfred García. També el sabadellenc Manel Navarro, que està presentant el seu segon disc, Mi mejor despedida. 

El festival per plantar cara a la quarantena s’han organitzat en qüestió d’hores, assegura l’organització. Cada artista farà un directe des del seu Instagram a l’hora establerta pel cartell oficial de l’esdeveniment i tindrà mitja hora per tocar temes i compartir les seves reflexions amb qui vulgui. El torn del sabadellenc Manel Navarro serà diumenge 15 de març a les cinc de la tarda.

Cuarantena Fest

‘Yo me quedo en casa’ no és l’única proposta musical per aquests dies de domicili. Una trentena de músics independents han impulsat l’anomenat Cuarentena Fest, un festival de música en streaming per mitigar en la mesura del possible la cascada de cancel·lacions de concerts provocat pel Covid-19. L’esdeveniment és no presencial, es farà del 16 al 27 de març i es podrà seguir a través de Youtube i d’una pàgina web. En aquest cas, participaran artistes com Pavvla, Kids from Mars o Lois.

Foto portada: Manel Navarro