Pavvla (Paula Jornet)

L’Embassat deixa pas al festival R.E.S, a Fira Sabadell

Resposta Entròpica Sonora (R.E.S) arriba aquest cap de setmana a Sabadell, en substitució del festival Embassa’t, cancel·lat degut a la crisi sanitària de la Covid-19. Els propis organitzadors han optat per crear una proposta musical més petita, amb un total de set concerts a un preu de 10 euros cadascun a Fira Sabadell.

L’organització de l’embassat ha optat per suspendre l’edició d’enguany i crear un format petit com a contraproposta d’aquest. La nova aposta musical s’anomena ‘Resposta Entròpica Sonora’, la qual es durà a terme a Fira Sabadell. Arnau Solsona, la cara més coneguda de l’organització de l’Embassa’t i organitzador de R.E.S, afirma que lluitaran per aconseguir “una proposta musical atractiva, variada i de proximitat després de massa temps de buidor. Per això volem que cada concert sigui especial com el primer o com l’últim”.

“Fira Sabadell estarà limitada per aforament, però aquests busquen la màxima comoditat, reivindicant l’esquelet i l’essència del que més ens agrada, la música”, apunta.

La organització té com a prioritat que tots els artistes i begudes siguin de quilòmetre zero. Per aquest motiu, en la primera edició sabadellenca hi participaran Pavvla, Medalla, Egosex, Ferran Palau, Chaqueta de Chandal, Núria Graham, The Tyets, acompanyats dels artistes electrònics Space, Tutu, Sama Yax, Lucient, Alicia Carrera, Museless DJ Set, i Titi Calor. Les entrades tindran un cost de 10 euros per cada secció.

L’escenari: al mig de la nau central

L’organització ha deixat clar que l’aforament serà limitat, ja que vendran un màxim de 150 entrades per secció, amb butaca assignada i amb protocol intern de Covid. Els assistents s’hauran de rentar les mans a l’entrada i se’ls prendrà la temperatura, així mateix, hauran de facilitar els seus DNI i números de telèfon;

“D’aquesta forma ens permet realitzar una traçabilitat per contactar amb tots els assistents, si hi hagués algun cas positiu”, afirma Solsona.

El festival Embassa’t, però, ha fixat noves dates per gaudir-ne el 2021, seran els dies 11 i 12 de juny quan es durà a terme la seva propera edició a la Bassa de Sant Oleguer.

Foto portada: Pavvla, en un concert al mirador del Museu del Gas. Autor: David B.