La cantant sabadellenca Alexa Lace guanyadora d’un Hollywood Music Award

Alexa Lace, cantant, model i actriu de Sabadell, ha guanyat el prestigiós Hollywood Music Award a la millor cançó llatina, el passat 14 de novembre. Lace va ser nominada pel seu nou single Dime con tus manos. Hollywood Music Awards va reunir a compositors i artistes nominats de tot el món com Lady Gaga o Bradley Cooper.

Alexia Lace fins aquest estiu feia una vida bastant normal a Sabadell tot i haver gravat i publicat la seva música a Espanya durant els darrers 15 anys.En menys d’un any, i des d’aquest mes d’agost, ha passat a ser reconeguda al carrer en gairebé tota Amèrica Llatina, i ha aparegut diàriament en diversos programes de radio i televisió i ha realitzat concerts amb 10.000 persones. En aquests mesos està portant una gira a Mèxic, Colòmbia, El Salvador, Guatemala, Equador, Perú, Xile, Argentina i Brasil.

“Aquest ha estat un viatge increïble i no podia creure en els meus somnis més desitjats que alguna cosa així podria passar. Em desperto cada matí pessigant-me en el braç per assegurar-me que no estic somiant. He visitat països que mai hagués pensat que veuria i he fet concerts a diversos països d’Amèrica Llatina amb artistes com Carlos Vives, CNCO, Zion i Lennox, Manuel Turízo amb milers i milers de persones de públic”, ha manifestat l’artista.

L’èxit de la cantant sabadellenca ha recaigut al haver estat descoberta per la companyia d’artistes estadounidencs Pitbull Management de Los Ángeles. “Guanyar el Hollywood Music Award va ser la guinda del pastís per fer-ho encara més increïble aquest somni”, ha assegurat.

Foto portada: Alexa Lace, en el certamen.