Fèlix Colomer i Valèria Aznar. Autor: Cedida.

Neix a Sabadell un nou grup de ‘trap social’, ANGELA

 

El cineasta sabadellenc Fèlix Colomer i la seva parella, Valèria Aznar, han creat el nou grup de trap social i documental en català, ANGELA, que tractarà temàtiques universals des d’experiències concretes. La jove parella, que un any després de conèixer-se, s’han casat, han anat a viure junts i han viatjat per tot el món, han arrencat aquest nou grup que ha presentat el nou single sota el títol Una de cada tres.

En aquest primer tema d’ANGELA parla del secret que té una noia que ha estat violada i del fet de si ho ha d’explicar o no i de quines serien les seves conseqüències si ho explica.

En les seves cançons, el grup, tractarà temàtiques universals des d’experiències concretes, explicant històries d’una forma molt narrativa, però alhora amb un subtext o ironia presents. ANGELA, en els seus temes parlarà, com és el cas d’aquest primer tema, de violació, l’amor prohibit, representada per Frida Kalho i Chavela Vargas en una cançó eròtica, el racisme vist per un menor migrat durant un viatge al metro, l’avortament, explicat per una adolescent que ha de comunicar-ho als seus pares si vol avortar, l’esclavitud o la violència policial.

ANGELA acompanyarà cada cançó d’un videoclip amb subtítols en anglès i que es penjarà a Youtube, amb la idea de poder arribar a tot arreu i preveu també fer directes a festivals, sales i concerts.

Foto portada: Fèlix Colomer i Valèria Aznar. Autor: Cedida.