Sergio Dalma. Autor: David B.

Sergio Dalma: “aviat tornarem a ‘Bailar Pegados’”

El cantant sabadellenc Sergio Dalma ha difós a través de la xarxa Twitter un vídeo d’un veí de Salamanca que canta des del seu balcó l’eurovisiu tema Bailar pegados. Dalma enllaça en aquesta piulada un vídeo d’un home que canta, des del seu balcó i entre forts aplaudiments dels veïns, el seu popular Bailar pegados dedicat a la gent que lluita i que està patint el coronavirus.

Josep Capdevila, més conegut pel seu nom artístic, Sergio Dalma, ha escrit en la piulada “no podeu imaginar el que se sent quan escoltes un missatge com el d’aquest veí de Salamanca i a més canta una de les meves cançons”. “Gràcies per utilitzar la meva música per unir i recolzar l’aplaudiment solidari. Aviat tornarem a bailar pegados”, conclou Dalma.

En aquests dies de confinament són múltiples les cançons que sonen com a himnes als balcons, i el Bailar pegados del sabadellenc Sergio Dalma se suma a aquest llistat que el formen el Sobreviviré de Mónica Naranjo, Resistiré del Dúo Dinámico o el tema de Queen We are the champions, entre altres.

Foto portada: Sergio Dalma en una recent signatura de discs a Sabadell. Autor: David B.