Sergio Dalma. Autor: David B.

Sergio Dalma firmarà discos el proper dissabte a Sabadell

Com és tradició des de fa anys, Sergio Dalma firmarà discos a la seva ciutat dins la campanya de promoció de la presentació de Sergio Dalma. 30… y tanto. Es tracta d’un recopilatori dels grans èxits (Bailar pegados, Esta chica es mía, Galilea) amb algunes novetats que presenta el cantant de Sabadell per celebrar les tres dècades de carrera musical. 

Sergio Dalma firmarà exemplars del nou disc Sergio Dalma. 30… y tanto aquest proper dissabte 9 de novembre entre les cinc i les set de la tarda a El Corte Inglés de Sabadell. Segons expliquen fonts del centre comercial, la firma tindrà lloc a la terrassa exterior del centre. Serà l’endemà mateix que es posi a la venda.

El disc compta amb 13 cançons entre ells la nova Donna, on Dalma està acompanyat d’Andrés Ceballos, líder de Dvicio. Han passat 30 anys des que Dalma va guanyar el seu primer Disc de Platí amb Esta chica es mía. I el disc és un repàs de les seves tres dècades de carrer musical. Per cert, després de molts anys, Dalma ha tornat a viure a Catalunya.

Foto portada: Dalma, l’any 2015 a Sabadell.