Tancat per Defunció

Tancat per defunció, Bars, La Gran Aventura i Llonge, junts en un concert al Principal

Les bandes musicals sabadellenques Tancat per defunció, Bars, La Gran Aventura i Llongue, es retrobaran el proper dissabte 5 d’octubre  a les 21 hores. Es tracta d’un concert tribut, amb el nom de Benvinguts a la realitat: Sabadell, 30 anys de música. Els quatre grups participants es van formar a Sabadell durant les dècades dels 80 i 90, i ara, ofereixen un concert històric, al Teatre Principal.

El proper dissabte 5 d’octubre, a les 21 hores, se celebrarà al Teatre Principal el concert tribut Benvinguts a la realitat: Sabadell, 30 anys de música, que reunirà les bandes sabadellenques Tancat per defunció, Bars, La Gran Aventura i Llongue. L’objectiu, segons l’Ajuntament, és “recordar vells i nous temps i reivindicar l’empremta de la ciutat en l’auge del rock en català”.
En aquest sentit, el concert farà un repàs per la música composada a Sabadell durant els últims 30 anys. A banda de les quatre bandes esmentades, també hi haurà “altres col·laboracions” que l’administració local no ha volgut desvetllar.

Foto portada: Tancat per Defunció en una actuació el mes de març a Sabadell. Autor: David B.