Tomeu Penya

Neix el nou festival d’estiu ‘Fresc Festival’

La primera edició del festival que es durà a terme del 25 de juny al 25 de juliol comptarà amb les actuacions de Tomeu Penya, Judit Neddermann, The Sey Sisters, Marc Martínez o les Txell Sust.

El nou Fresc Festival unifica en una sola marca i programa el Festival Internacional de Música de Sabadell, el cicle Teatre a la Fresca (que es va recuperar l’any passat), la projecció de les pel·lícules del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló i els espectacles familiars que l’Espai Cultura programa cada estiu a l’amfiteatre, oferta a la que s’afegirà la programació estiuenca d’UiU Promotors.

El certamen està organitzat per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, Joventuts Musicals de Sabadell, l’Alliance Française i UiU Promotors. Es realitzarà des del 25 de juny al 25 de juliol a l’Amfiteatre dels Jardinets de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.

El festival inclourà espectacles de música, teatre i cinema, que es faran públics el proper mes d’abril tot i que l’organització ha desvetllat alguns dels artistes que ja han confirmat la seva participació, com Tomeu Penya, Sílvia Bel, The Sey Sisters, Judit Nedderman i el Quartet Brossa, la Big Band del Maresme amb Txell Sust, Marc Martínez o Sound Six.

Foto portada: Tomeu Penya, un dels participants del Festival.