No són maneres de tractar a una dona

‘No són maneres de tractar una dona’ arriba al Sant Vicenç

El Teatre Sant Vicenç estrenarà aquest dissabte el thriller còmic musical No són maneres de tractar una dona, que incorpora una orquestra amb onze músics en directe.

El musical dirigit per Marcel Castillejo, Francesc Rocamora i Joel Signes, està basat en basat en una novel·la de William Goldman, un autor que ha guanyat diversos Òscars pels guions de les pel·lícules Dos homes i un destí i Tots els homes del president.

El muntatge que arribarà a l’escenari del Teatre Sant Vicenç el proper cap de setmana, compta amb els actors Cristina Barbero, Sílvia Artigas, Llorenç Costa i Marcel Castillejo. Tots quatre donaran vida als més de vuit personatges del muntatge, afrontant un gran repte, no només pels canvis de personatges sinó també per la dificultat en el cant, on cadascú d’ells interpreta més d’un número musical.

No són maneres de tractar una dona presenta la història de Christopher Gill, un actor novaiorquès fracassat, fill d’una antiga i cèlebre diva, que pretén aconseguir fama a qualsevol preu, fins al punt de convertir-se en un assassí en sèrie. Disfressat i interpretant diversos papers, cometrà crims per aconseguir  sortir a les portades dels diaris. Mentre un policia mediocre i insegur, l’intentarà atrapar i resoldre el cas.

Orquestra en directe

El musical compta també, com un dels principals atractius del muntatge, amb una orquestra formada per onze músics. Interpretaran en directe les partitures del No són maneres de tractar una dona, que estan formades per temes de diferents estils musicals dels darrers anys.

Els músics que interpretaran la banda sonora del muntatge són; Iris Bartolomé i Maria Rafel (flauta travessera), Carles Rubio (oboè), Mireia Bernuz i Miquel Ventura (clarinet), Aleix March (saxo), Joel Signes i Eric Mates (piano), Enric Porti i Héctor Villanueva (violins), Helena Perelló (viola), Virgínia Casablancas (violoncel), David Sitges (baix elèctric) i Ferran Sáez (bateria).

Representacions

No són maneres de tractar una dona, s’estrenarà el proper dissabte 11 de març i es representarà els propers 17, 18, 24, 25, 31 de març i 1 d’abril a les 22 hores al teatre Sant Vicenç.

Foto portada: Marcel Castillejo i Llorenç Costa, en un assaig de l’obra. Autor: Cedia.