Pel davant i pel darrere - Teatre Sant Vicenç. Autor: David B.

‘Pel davant i pel darrere’ estrena la temporada del Teatre Sant Vicenç

L’esbojarrada comèdia de situació sobre les interioritats del món teatral escrita per Michael Frayn i dirigida per Montse Azanuy, ha estat l’encarregada d’obrir la temporada 2017-2018 del Teatre Sant Vicenç, que arriba carregada amb 10 propostes per aquest nou curs.

Pel davant i pel darrere és una clàssica comèdia d’embolics, que en aquest cas pivota sobre el món del teatre, on els espectadors poden veure el davant i el darrere d’un grup de teatre amateur que intenten muntar i representar arreu d’Espanya l’obra de teatre Ya no sé dónde tengo la sardina.

Pel davant i pel darrere - Teatre Sant Vicenç. Autor: David B.
Un moment de la representació. Autor: David B.

En la primera part de l’obra es mostra com el grup de teatre intenta fer l’assaig general d’un vodevil bastant ordinari. En la segona el decorat dóna una volta de 360 graus, que permet que l’espectador vegi què passa a la part del darrera del decorat, mentre en la cara del davant els actors realitzen de forma aparentment normal la funció. En aquesta part el públic descobreix les interioritats i les baralles internes de la companyia que tindrà un desenllaç complicat, com és habitual en aquest tipus de comèdies.

El doble repartiment d’aquest muntatge està format per membres del Teatre Sant Vicenç. Algun d’ells és la primera ocasió que pugen a l’escenari. La posada en escena és atractiva i aconsegueix un elevat grau de dinamisme en el muntatge, gràcies a la rapidesa de moviments i de les constants entrades i sortides dels actors entre les set portes que formen part del decorat.

Representacions

El muntatge es realitzarà al Teatre Sant Vicenç els propers 24 i 30 de setembre, 1, 7, 8, 14 i 15 d’octubre. Els dissabtes a les 22 hores i els diumenges a les 18 hores.