Pel davant i pel darrere - Teatre Sant Vicenç. Autor: David B.

‘Pel davant i pel darrere’ s’acomiada del Sant Vicenç

Últimes oportunitats per veure l’esbojarrat muntatge Pel davant i pel darrere dirigit per Montse Azanuy i que ha servit per donar el tret de sortida a la temporada 2017-2018 del Teatre Sant Vicenç.

Pel davant i pel darrere és una clàssica comèdia d’embolics escrita per Michael Frayn, que en aquest cas pivota sobre les interioritats del món del teatre, on els espectadors poden veure el davant i el darrere d’un grup de teatre amateur que intenten muntar i representar arreu d’Espanya l’obra de teatre Ya no sé dónde tengo la sardina.

La comèdia compta amb doble repartiment que està format per membres del Teatre Sant Vicenç i on algun dels actors és la primera ocasió que pugen a l’escenari. La posada en escena és atractiva i aconsegueix un elevat grau de dinamisme en el muntatge. El relleu el prendrà la representació Ciències o lletres dirigit per Tom Colomer i Dalmau Pérez, a partir del proper 4 de novembre.

Les dues darreres funcions de Pel davant i pel darrere es duran a terme al teatre creualtenc el dissabte 14 d’octubre a les 22 hores i el diumenge 15 a les 6 de la tarda.

Foto portada: un moment del muntatge. Autor: David B.