Peter Pan. Autor: David B.

‘Peter Pan’ volarà de nou al Sant Vicenç

El clàssic de James Matthew Barrie, Peter Pan, torna aquest diumenge a l’escenari del Teatre Sant Vicenç, després d’un gran èxit en la seva anterior posada en escena.

Peter Pan, el nen que no volia créixer, torna al teatre creualtenc sota la direcció de Toni Ten, en un muntatge que manté l’essència de l’anterior producció, també s’incorporen una important sèrie de novetats que converteixen l’actual muntatge que desfermarà nostàlgia i sorpresa a parts iguals.

A la producció, s’ha incorporat Pep Cañadell com a cap de producció, Clara Camps com a ajudant de direcció i Anna Palau, que s’ocupa de la coordinació general, que juntament amb Toni Ten dirigiran un elenc format per dos equips.

Un total d’uns 150 actors donaran vida als diferents personatges. Els germans Darling, la Wendy, en George i en Michael, una nit atrapen l’ombra d’en Peter Pan, el noi que mai no creix. Ell els recompensarà portant-los a l’Illa de Mai Més, on viuran fantàstiques aventures enmig de sirenes, fades, els nens perduts, indis i els pirates. I trobaran també el temible capità Garfi.

En el muntatge es comptarà amb els laterals ocupats per la muntanya dels Nens Perduts i amb un espectacular vaixell pirata. Les projeccions, jugaran un rol molt important en aquest màgic espectacle, han estat convenientment actualitzades per a l’ocasió.

Representacions

Peter Pan, s’estrenarà aquest diumenge 18 de febrer en doble funció i es representarà els dies 25 de març, el 4, 11, 18 de març i el 8 d’abril en doble funció a les 11:30 i a les 18 hores. El dia 24 de març es representarà a les 18 hores i el 25 d’abril a les 11:30 hores.

Foto portada: un assaig del muntatge que s’estrenarà diumenge. Autor: David B.