Ratouille. Autor: David B.

‘Ratatouille’ s’acomiada de Sabadell amb el públic dempeus

Aquest cap de setmana s’han dut a terme amb gran èxit de públic les darreres funcions del musical Ratatouille, el petit xef, dirigit per Albert Gorina i Magda Palau.

El muntatge de Joventut de la Faràndula ha tornat a captivar a un públic entregat, aconseguint més de 2.200 espectadors en les quatre darreres funcions, aconseguint un total de més de 10.000 persones durant les tres temporades. A la darrera funció d’aquest diumenge, el públic ha ovacionat els actors dempeus.

Ratouille. Autor: David B.
Moment final del muntatge Ratouille. Autor: David B.

El musical de gran format ha ovacionat els actors en la darrera funció que es farà a la ciutat. L’han fet possible prop d’un centenar de persones i que ha comptat amb un equip de 55 actors i actrius d’entre 6 i 55 anys interpretat per Lua Amat que ha donat vida a la rata Rémy, Eric Alès ha interpretat l’aprenent de cuina Linguini, Alba Garcia encarnant el personatge de la subxef Colette, Salvador Peig com a pare de Rémy i Joan Baptista Torrella, que ha interpretat el paper del crític gastronòmic Ego.

Amb els Pastorets a l’horitzó

Joventut de la Faràndula ja treballa des de fa un parell de mesos en el muntatge de Els pastorets. Tot i haver-se anunciat l’any passat que, el seu director Albert González, deixava la direcció del muntatge, tornarà de nou a dirigir el clàssic nadalenc de Josep Maria Folch i Torres, que arribarà amb alguns canvis en el repartiment.

Foto portada: un moment del muntatge. Autor. David B.