Cartell Fira Jokos

Sabadell estrena una nova fira de jocs de taula

Dissabte s’estrena a Fira Sabadell la nova fira internacional de jocs de taula, Jokos, un espai de trobada per a juganers de qualsevol nivell: avançats, iniciats o novells.

La fira es durà a terme, durant els propers dissabte 22 i diumenge 23 de setembre de 10 a 20 hores al recinte de Fira Sabadell. En la Fira Internacional de jocs de taula es podrà trobar una gran varietat de jocs de taula per a totes les edats i interessos, amb l’objectiu de posar el món dels jocs de taula a l’abast de tothom. Jokos pretén convertir-se en una nova cita imprescindible al calendari internacional dels jocs de taula.
A més dels jocs de taula de les diferents empreses participants, la Fira comptarà també amb activitats com ara un roomscape, un cluedo en viu, ‘playtests’ on els propis autors faran proves dels seus prototips de joc, a més de conferencies, tornejos i ludoteques per jugar o competir.

L’entrada tindrà un cost de 7 euros per a un dia i de 12 per a dos dies. Per a menors de 12 anys, carnet jove, jubilats, discapacitats i families nombroses, l’entrada tindrà un cost de 5 euros per un dia i de 8 per als dos dies de fira.

Foto portada: fragment del cartell de la fira.