Foto portada: Taula d'Escriptors a Sant Jordi, l'any 2014, encara al Mercat Central. Autor: David B.

Qui i quan signa llibres per Sant Jordi?

Sant Jordi, en certa manera, per duplicat o triplicat. Les signatures de llibres de la festa del llibre i la rosa arrenca ja aquest dissabte a diumenge a Sabadell, i seguirà diumenge i dilluns al Centre de la ciutat. Dilluns la festa es completarà amb les entitats al Passeig de la plaça Major i les activitats als jardinets de l’Espai Cultura i altres espais com el Museu del Gas i el Museu d’Història (més info: ‘Tot el que has de saber sobre Sant Jordi a Sabadell‘).

Una de les activitats bàsiques és la Taula d’Escriptors de Sabadell, que aquest any portarà a Sabadell una cinquantena llarga d’autors, ja sigui diumenge a la tarda o dilluns al matí o a la tarda a la plaça del doctor Robert.

Fora de la Taula, aquest dissabte, a El Corte Inglés de Sabadell el guionista sabadellenc i creador de la sèrie Merlí, Héctor Lozano firmarà Quan érem els peripatètics. Ho farà de 12.00 a 13.00 hores. A més, la llibreria La Llar del Llibre prepara també una marató de signatures aquest dissabte a la tarda, entre les 18 i les 20 hores. Entre altres, hi seran els periodistes Ricard Ustrell i Quico Sallés.

El llistat actualitzat de la Taula d’Escriptors a la plaça del doctor Robert és el següent. No es descarta que hi hagi algunes variacions d’última hora, com és habitual.

Taula d'escriptors de Sabadell 1

Taula d'escriptors de Sabadell 1

Taula d'escriptors de Sabadell 1

Foto portada: Taula d’Escriptors a Sant Jordi, l’any 2014, encara al Mercat Central. Autor: David B.