Sergio Dalma es retroba amb el seu públic de Sabadell

  • Centenars de persones s’apleguen amb expectació per veure personalment a Sergio Dalma.

  • Capdevila crea expectació entre públic de diverses generacions i des de diverses localitats.

El cantant sabadellenc, Josep Capdevila, més conegut com a Sergio Dalma, ha reunit a centenars de persones en la signatura del seu últim treball recopilatori titulat Todo Vía Dalma.

El Corte Inglés de Sabadell ha estat un cop més, l’escenari triat per a la signatura de discs del cantant sabadellenc Sergio Dalma. Centenars de persones tant de la ciutat com arribades des de diferents ciutats de Catalunya no han volgut perdre l’oportunitat d’obtenir signat el darrer treball de Sergio Dalma, Todo Vía Dalma, un treball que inclou els discs Via Dalma I i Via Dalma II i dos DVD amb material inèdit de més de dues hores de durada.

Sergio Dalma ha mostrat una vegada més la seva simpatia i amabilitat amb els seus seguidors, signant, abraçant i fent-se fotografies amb tots ells. El cantant sempre aprofita la seva vinguda al Vallès per a realitzar signatures dels seus treballs a la ciutat que el va veure néixer i créixer, on sempre troba una gran acollida per part dels seus seguidors i amics vallesans.

Segio Dalma, signa el seu darrer treball a unes fans. Autor: David B.

Les primeres persones que han pogut saludar, petonejar i fer-se una foto amb el cantant sabadellenc portaven des d’abans de la una del migdia fent cua, segons han indicat a iSabadell. Pocs minuts abans de començar la signatura de discos, la cua d’espera sortia del centre comercial, passant per sota la porxada de la façana del Corte Inglés fins arribar a la Torre Mil·lennium.

Foto portada: Un moment de la signatura. Autor: David B.