Sergio Dalma

Sergio Dalma presenta a Sabadell el seu 17è disc

Aquest divendres, el cantant sabadellenc, Sergio Dalma ha iniciat una gira per presentar el seu darrer disc anomenat Dalma, un treball que l’artista ha catalogat com a “més personal”.

Com és habitual, el cantant ha iniciat la seva gira de presentació a Sabadell, el mateix dia que s’ha posat a la venda el seu darrer treball anomenat Dalma, que ocupa el número 17 de la seva carrera discogràfica, que s’inicià a l’any 1989 amb el seu primer disc Esa chica es mía.

Josep Capdevila, més conegut com a Sergio Dalma, ha assegurat aquest divendres que el seu darrer disc és “un disc molt positiu, molt vital i que és fruit d’una evolució on també buscava un nou so”. En aquesta ocasió Dalma ha enregistrat el disc a Madrid, produït per Iván Ferreiro, amb la col·laboració de Vanesa Martín, Conchita o Pablo Cebrián, que participa en el primer single de l’àlbum, Tu y yo.

Sergio Dalma
El cantant sabadellenc en la signatura del seu darrer trebal. Autor: David B.

Centenars de persones arribades des de diversos punts de la comarca s’han acostat fins a la terrassa exterior de El Corte Inglés de Sabadell per aconseguir la signatura del darrer disc del cantant sabadellenc. Algunes persones esperaven poder saludar personalment a Sergio Dalma fent cua des de les 10:30 del matí, d’altres han anat a darrera hora del vespre, però ningú s’ha quedat sense poder aconseguir l’autògraf i la preuada foto amb un dels cantants sabadellencs amb més prestigi tant a nivell nacional com a internacional.

La gira de promoció del disc s’allargarà uns mesos fins que al mes de febrer iniciï la gira de concerts de presentació del nou disc.

Foto portada: Sergio Dalma signant el seu disc aquest divendres. Autor: David B.