Embassa't 2014

Tot a punt per la sisena edició de l’’Embassa’t’

Els propers 25, 26, 27 i 28 de juny, més de 30 artistes passaran per la ciutat de Sabadell en la sisena edició del Festival Independent del Vallès, ‘Embassa’t 2014’.

L’Embassa’t es realitzarà com a l’edició anterior als Jardins de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, on es trobarà l’escenari principal i l’amfiteatre i el mirador del Museu del Gas, on s’ubicarà la música electrònica.

El Festival Independent del Vallès començarà arrencant motors el dimecres 25 de juny, només per abonats que hagin comprat el passi pel festival complet, podran gaudir de les actuacions d’Esperit!, d’estil totalment heterodoxe i poc donat a les etiquetes; i del DJ Diego Armando que tant musicalment com personal és fruit del mestissatge i la multiculturalitat,  a la Sala Balboa.

Dijous 26, per seguir caldejant l’ambient i també només per abonats, el mirador del Museu del Gas acollirà les actuacions de Brigitte Laverne, una de les més fermes promeses del pop actual, junt als experimentals Balago i els DJ’s Toner i Lucient.

Divendres 27, ompliran els tres escenaris Elsa de Alfonso, Súper Gegant, Desert, The Last 3 Lines, Anímic, El Petit de Cal Eril, vàlius, Nueva Vulcano, Tilt!, Brunetto Dj Set, Bradien Dj Set, Sau Poler i We Like Turtles.

Dissabte serà el dia de cloenda del Festival amb les actuacions d’Alku, Carles Belda, Joana Serrat, Boreals, Aliment, Oso Leone, La iaia, Da Souza, Juveniles, Buffetlibre, Drömnu, Headbirds DJ Set, Pina i Clip! DJ Set.

Torna el petit Embassa’t i l’Embafa’t

Un cop més el Festival Independent del Vallès s’obrirà al públic més petit i amb entrada gratuïta fins als 12 anys, per acostar la cultura musical als infants. Es realitzarà un taller d’iniciació al Fingerboards, anomenat també Skate de dits, l’espectacle interactiu Globus i hexàgons de la mà del col·lectiu avantguardista ALKU i l’espectacle Petita Festa a càrrec del trobador sabadellenc Carles Belda.

L’Embafa’t repeteix una edició més, amb la col·laboració de mitja dotzena de restaurants participants i amb una variada oferta gastronòmica amb plats a un preu de 6 euros.

Fira discogràfica

Durant la jornada de dissabte, la Plaça del Gas acollirà la primera mostra de discogràfiques independents i entitats locals relacionades amb l’àmbit cultural. Aquesta fira serà una plataforma d’exhibició de novetats i propostes alternatives que habitualment no tenen cabuda al circuit habitual. Al llarg de tot el dia hi haurà actuacions musicals en acústic i en format reduït.

Aplicació mòbil de l’Embassa’t

Una de les novetats que s’ha introduït a l’Embassa’t és la creació d’una aplicació per a mòbils IOS i Android, que es podrà descarregar de forma gratuïta i que permetrà als usuaris tenir a mà tota la informació del Festival. S’hi podrà trobar els horaris de tots els concerts, com arribar als recintes i d’altres serveis o informacions relacionades amb el Festival.

Foto portada: Presentació de l’Embassa’t aquest dimecres. Autor: David B: